23948sdkhjf

Forhandler siger farvel til Opel og Fiat

Fokus på egne mærker i Bilernes Hus i Silkeborg.
BILFORHANDLING Ønsket om fortsat at styrke Bilernes Hus A/S i Silkeborg og styrke indtjeningen i driftsselskabet, er en del af den turnaround, der tidligere på året blev introduceret af den nye ledelse og bestyrelse i Bilernes Hus.

Handlen med nye biler fra Opel og Fiat er netop ophørt pr. 1. august 2015. Der forhandles pt. om, at Uggerhøj – som har forhandlingen af nye Opel og Fiat – kan leje sig ind i Bilernes Hus og selv drive salget af de to mærker. Indtil forhandlingen er på plads, kan henvendelse vedrørende køb af nye Opel og Fiat ske til Uggerhøj Herning, oplyser en pressemeddelelse fra Bilernes Hus.

– Det skal understreges, at Bilernes Hus fortsætter som autoriseret servicepartner på Opel og Fiat. Det betyder, at vores Opel- og Fiat-kunder – sammen med kunder på Audi, BMW, VW, Skoda, Hyundai, Nissan og Kia - også fremover kan købe originalt udstyr og reservedele i Bilernes Hus. Samtidig vil alle vores kunder naturligvis fortsat blive mødt af specialuddannede eksperter på de respektive mærker, når deres bil skal til service, har en skade eller skal på værksted, udtaler adm. direktør Ivan Dyrlund.

– Med ovenstående ændringer kan ledelsen og personalet i Bilernes Hus koncentrere sig om at give kunderne den bedste service og rådgivning, når de efterspørger VW, Skoda, Hyundai, Nissan og Kia. Videreudviklingen af Danmarks største brugtvognsafdeling - som fortsat vil inkludere nyere, brugte Opel og Fiat – vil ligeledes have høj prioritet, tilføjer han.

– Fremtidig fokus for Bilernes Hus vil fortsat være at give alle vores kunder den bedste service, når de køber biler, udstyr, reservedele eller skal besøge vores værksted, bemærker Ivan Dyrlund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11