23948sdkhjf

Meget mere Metal Rally

De to rallybiler kommer til tre tekniske skoler i Nordjylland den 18.-20. august.
UDDANNELSE DASU og Dansk Metal tog i 2015 hul på en ny, toårig samarbejdsaftale, der primært handler om Metal Rally, som fortsat tilbyder tekniske skoler landet over besøg af et team med to klubrallybiler.

- Vi er meget glade for at alle vore partnere fra sidste periode har ønsket at fortsætte samarbejdet. Efter en grundig introduktion får eleverne lov til at afprøve deres evner bag rattet i en konkurrence, der typisk afvikles på skolens parkeringsplads eller lignende. Siden starten af Metal Rally i 2010 har mere end 3600 elever landet over på denne måde stiftet bekendtskab med klubrally. Hensigten er dels at lave reklame for DASU, Dansk Metal og vore samarbejdspartnere, dels at lære de unge ”Respekt for Fart”, udtaler Bo B. Nielsen, sportschef hos DASU.

Inden starten på denne sæson blev der investeret i ”nye” klubrallybiler i form af to Ford Fiesta.

I første halvår har bilerne deltaget i følgende arrangementer: Metal Rally Skjern (arrangement afholdt af Metal Midtjylland), Metal Rally teknisk skole Vejle (Syddansk Erhvervsskole) og Metal Rally teknisk skole Holbæk (EUC Nordvest).

Seks nye events

I efteråret 2015 forventes afholdt seks events. De første af disse finder sted i Jylland uge 34 således: 18. august på EUC Nord, Frederikshavn, 19. august på UC Holstebro samt 20. august på Mercantec, Viborg.

Foruden disse planlægges events i Nykøbing Falster, Avedøre og Roskilde senere på efteråret.

Instruktører ved Metal Rally er fortsat Henriette Juel Bruhn og Kenneth Bebe samt andre medlemmer af Viking Auto Sport.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096