23948sdkhjf

Nye Seat-forhandlere er på vej i Jylland og på Sjælland

Den 1. oktober åbner der fem nye Seat-forhandlere i både det jyske og på Sjælland. Salget af nye Seat-biler er dog vigende.
FORHANDLERE Der bliver flere forhandlere om at sælge Seat-biler fra 1. oktober 2015. Det spansk-tyske bilmærke har nemlig indgået en aftale om at åbne fem nye butikker. Det skriver Seat i en pressemeddelse.

Hvis man er på Seat-jagt i Jylland, så vil Koch Biler A/S i Viby J og AutoCentrum Sønderborg A/S fra 1.oktober starte med at forhandle mærket. Derudover er mærket i gang med at forhandle aftaler på plads med forhandlere i Aalborg og dertil også Odense.

Vil man i stedet købe en ny eller brugt Seat-bil på Sjælland, så er Daugaard Biler A/S i København N, Daugaard Biler i Søborg og Amager Billand A/S i Søborg nye partnere.

Vigende salgstal
Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i Seat Danmark er glad for udviklingen af forhandlernetværket i Danmark:

- Vi har som led i vores vækstplan besluttet at flytte og udvide i en række danske byer for at imødekomme de aktuelle behov og geare kæden til fortsat vækst, udtaler han.

Men hvis man kigger tallene for nyregistrerede Seat-biler igennem fra De Danske Bilimportører, så ser Seat-salget i Danmark nogenlunde ud i år. I 2013 blev der indregistreret 4938 Seat-biler, mens det tal faldt til 4526 i 2014. Dog hoppede Seat i samme periode en enkel plads op på den samlede salgsliste fra en 16. plads til en 15. plads.

Fra januar til juni 2015 er der solgt 2048 nye Seat-biler, hvilket placerer mærket på en samlet 18. plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081