23948sdkhjf

Gastankstation nummer ti åbner

Med en ny station i Aalborg er Danmark nu oppe på ti gastanke med offentlig adgang til både biler og tung trafik.
BRÆNDSTOF Så nåede Danmark sin gastankstation nummer ti med en ny station på Troensevej 18 sydøst for Aalborg. Der ligger i forvejen en gastankstation i Aalborg, men modsat den etablerede kan den nye bruges af alle gasbiler døgnet rundt alle årets dage. Den gamle kunne kun bruges af de nye gasbusser, som Nordjyllands Trafikselskab (NT) har taget i brug.

Danmark har nu ti gastankstationer med offentlig adgang, hvor de øvrige ni stationer ligger i henholdsvis København, Odense, Holstebro, Skive, Fredericia, Gladsaxe, Frederikssund, Tarm og Frederikshavn.

Flere tanke på vej
Samtidig er en række nye gastankstationer på vej, blandt andet i Glostrup, Høje Taastrup, Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Det viser en ny kortlægning, som HMN Naturgas har foretaget. Det er HMN Gashandel A/S, der står for den nye tankstation i Aalborg. Virksomheden driver i forvejen seks andre tankstationer.

– Vi skal have skabt et netværk af stationer på strategisk vigtige steder i landet, og med nu ti tankstationer er vi så småt på vej, siger adm. direktør Susanne Juhl fra HMN Naturgas I/S, som er moderselskabet i den kommunalt ejede HMN Naturgas-koncern.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128