23948sdkhjf

105.000 biler i første halvår

Der blev solgt flere nye biler i Danmark end nogensinde før.
BILSALG Personbilsalget har sat nye salgsrekorder flere år i træk, og første halvår af 2015 var ingen undtagelse. Det betyder en fremgang i år-til-dato på 6,1 procent i forhold til samme periode 2014. Opgjort på årets første seks måneder er der blevet indregistreret 104.750 nye personbiler. I juni alene blev der indregistreret 21.334 flere nye personbiler, hvilket er en stigning på 21,5 procent i forhold til samme måned året før.

De private kunder er flittige
Det var især private kunder, som bidrog til det høje juni-salg. Privatmarkedet steg samlet set 31,3 procent, og fremgangen skyldes både nye købs- og leasingaftaler.

– Salgstallene imponerer. Landets bilforhandlere sender flere nye biler på vejene end nogensinde før. Fremgangen bliver nu fordelt mere jævnbyrdigt på tværs af bilmærker end tidligere. Det er især bilmærker uden for top-10, som vinder markedsandele fra de større. Bilforhandlerne vil derfor have et øget incitament til at forhandle flere bilmærker, udtaler Thomas Møller Sørensen, direktør i Bilbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281