23948sdkhjf

Vestergaard overtager Bilia i Nærum

Autohuset Vestergaard overtager alle 50 medarbejdere og har med opkøbet af Bilia i Nærum nu 10 filialer.
KONSOLIDERING Som Motor-magasinet beskrev 19. maj er alle fem Bilia-afdelinger solgt, og pr. 1. august 2015 har Autohuset Vestergaard A/S officielt overtaget aktiviteterne hos Bilia i Nærum.

Autohuset Vestergaard fortsætter med autoriseret salg og service af Volvo, Renault og Dacia samt autoriseret service af Ford person- og varebiler i det veletablerede bilhus, som beskæftiger mere end 50 medarbejdere.

- Vi glæder os utrolig meget over, at det har været muligt at udvide vores aktiviteter i Nordsjælland, og ser frem til at komme i gang. Bilsalget har aldrig været større i Danmark, og derfor er en vigtig del af vores forretningsgrundlag, at vi også befinder os i området omkring København og Nordsjælland, som er et meget spændende område for os. Vi ser frem til at servicere vore kunder på den bedst mulige måde ud fra vores grundlæggende værdier om et højt serviceniveau og stor troværdighed. Vi har en lang historie bag os i bilbranchen, og når det kommer til kundeservice, er vi overbeviste om, at tætte og gode kunderelationer, er nøglen til succes for os – også i Nordsjælland, udtaler Sven Kristensen, adm. direktør for Autohuset Vestergaard.

Autohuset Vestergaard har med opkøbet af Bilia i Nærum nu 10 filialer fordelt i Trekantområdet, på Fyn samt i Nordsjælland. Virksomheden blev etableret i 1983 af Hans Vestergaard, der i dag stadig er hovedaktionær i selskabet, der beskæftiger mere end 400 medarbejdere. I dag er Autohuset Vestergaard blandt landets største bilkoncerner og har salg af 10 forskellige bilmærker samt et stort salg af nyere brugte biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188