23948sdkhjf

Pierre Legarth bliver formand

Styrkelse af den samlede ledelse i pierre.dk A/S, bebuder Pierre Legarth, som per 1. juni er blevet bestyrelsesformand, mens Bo Jacobsen er ny adm. direktør.
AUTOLAKERING For at øge væksten og internationaliseringen af pierre.dk Autolakering A/S er det besluttet at styrke ledelsen yderligere, oplyser en pressemeddelelse.

Det betyder, at Pierre Legarth den 1. juni afløser Jens Due Olsen, som bestyrelsesformand, og Pierre Legarth rykker således helt frem i cockpittet. Jens Due Olsen fortsætter som bestyrelsesmedlem. Samtidigt udnævnes økonomidirektør Bo Jacobsen til ny adm. direktør. Bo Jacobsen har de seneste 4 år i tæt parløb med Pierre Legarth og bestyrelsen haft ansvaret for pierre.dk’s ekspansion til Sverige og Tyskland.

Endelig udnævnes produktionschefen igennem 12 år, Stefan Hansen, til ny produktionsdirektør. Stefan Hansen skal i tæt samarbejde med landecheferne og ledelsen gennemføre optimering af produktionsprocesser og produktionsorganisation på tværs af selskabets mere end 30 produktionsenheder.

Pierre Legarth skal som bestyrelsesformand sikre, at pierre.dks strategi og udvikling fortsættes. Det indebærer, at Pierre Legarth fortsat varetager forhandlinger med og kontakten til strategiske samarbejdspartnere, ligesom Pierre Legarth sammen med Bo Jacobsen og Stefan Hansen skal gennemføre opkøb af nye lak/skadecentre i Sverige og Tyskland.

- Pierre Legarth har med opbygningen af pierre.dk Autolakering A/S været den førende kraft i videreudviklingen og professionaliseringen af autolakeringsbranchen i Danmark. Vi er meget tilfredse med udnævnelsen af Pierre Legarth til bestyrelsesformand, og vi sikrer dermed, at selskabet mange år frem kan nyde gavn af selskabets stifter Pierre Legarths mere end 30 års erfaringer og indsigt i branchen, og samtidig glæder vi os over at fastholde Jens Due Olsen som kapacitet i bestyrelsen, udtaler Jan Hove Sørensen Partner i Maj Invest Equity.

Kisteglad
Pierre Legarth udtaler:
- Jeg er kisteglad og faktisk lidt stolt over, at min efterfølger tages fra selskabets rugekasse – det viser, hvor stor styrke selskabet har rent ledelsesmæssigt. Bo og Stefans gennemslagskraft og pierre.dks mange kompetente og engagerede landechefer, afdelingsledere og medarbejdere vil sikre, at pierre.dk også fremover vil fastholde sin førende position og fortsætte med at præstere en unik værdiskabelse for selskabets kunder, aktionærer og øvrige interessenter. Og qua min nye rolle som formand vil jeg også fremover følge virksomheden tæt, fungere som sparringspartner for direktionen samt sikre at selskabet fastholder kursen.

Jens Due Olsen, der igennem de seneste 5 år har været bestyrelsesformand for pierre.dk, kommenterer ledelsesændringerne således:
- Jeg synes, at det fortsat er utroligt spændende at arbejde sammen med Pierre Legarth, Maj Invest Equity og ledelsen om at videreudvikle pierre.dk fra national til en international virksomhed, og for mig er det en helt naturlig udvikling, at Pierre nu udnævnes til bestyrelsesformand, idet Pierre herved i endnu større udstrækning kan involvere sig i den strategiske styring og retning for pierre.dk Autolakering A/S.

Pierre Legarth solgte i 2010, som led i den planlagte internationalisering af pierre.dk Autolakering A/S, majoriteten af aktierne i pierre.dk Autolakering A/S til Maj Invest Equity. Selskabet er i dag markedsledende i Danmark og Sverige, ligesom selskabet er påbegyndt ekspansion i Tyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14