23948sdkhjf

Ny motor i Danmarks Flotteste Bil

Når DHB løber af stablen i juni, er det for første gang med René Høvinghof ved rattet for konkurrence Danmarks Flotteste Bil.
EVENT Danmarks Flotteste bil, også kaldet DFB, er en årligt tilbagevendende begivenhed, der finder sted på bilfestivalen Danmarks Hurtigste Bil. I år foregår det 4.-7. juni på Flyveplads Vandel ved Billund. Ny mand bag rattet på DFB er René Høvinghof, der til daglig ejer Astina, der har specialiseret sig i at sælge styling-produkter til biler. Så det er en erfaren mand i branchen, der tager over.

- Jeg har en kæmpe kærlighed til biler og til bilstyling, og jeg vil gerne lave det bedst mulige event. Det fortjener deltagerne, siger han.

Under Danmarks Hurtigste Bil kåres, som navnet antyder, landets hurtigste bil på 402 meter, og på driftbanen bruges hestekræfterne til at køre sidelæns med masser af dækrøg. Men det er ikke der, René har sin interesse.

- Det er naturligvis også spændende, men for mig har styling altid været vigtigere end teknik og performance, og sådan er det stadigvæk. Det er også grunden til at mit slogan i Astina er ’Make your car different’, siger han.

Nu med tag på

DFB har eksisteret i mere end ti år, men der er ikke altid enighed om, hvad den flotteste bil er – for er det den smukkeste, er det den mest og vildest ombyggede eller den der har den bedste finish?

- For mig er det helhedsindtrykket, der er det vigtigste. Selvfølgelig er graden af ombygning også vigtig, men jeg er mest imponeret over biler, der har deres helt eget udtryk, hvor bilbyggeren har lavet sit eget design, siger René Høvinghof.

Et dommerpanel på fire personer, som alle har indgående kendskab til ombygning af biler, vil vurdere bilerne i konkurrencen. En af de ting der kommer til at adskille i år fra andre år, er, at bilerne kommer til at stå under tag, da de rykker ind i det store festtelt om dagen, og om natten bliver de låst væk i en hangar, så deltagerne kan slappe af og nyde livemusikken på pladsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11