23948sdkhjf

Gyldne dråber på værkstedet

Kan et værksted bidrage til det sociale liv i lokalsamfundet? Det er ambitionen hos mekanikerne hos Undal Autoservice.
WHISKY Alkohol og biler er ikke en blanding, der går godt i spænd, men forleden gik det op i en højere enhed, da Undal Autoservice i Frederiksværk afholdt whisky- og romsmagning samt tog hul på deres eksperiment om, hvordan værkstedet kan bidrage til at gøre Frederiksværk til et mere socialt sted.

En blandet skare af både unge og ældre var mødt op for at smage på de gyldne dråber, og i alt havde 40 kunder og samarbejdspartnere fundet vej til værkstedet efter lukketid for at få en god aften med foredrag og efterfølgende hyggesnak.

Aftenens foredragsholder og connoisseur, Lars Code, underholdt flokken med et indblik i rommens og whiskyens historie, inden smagningen af de fire whisky og fire rom af høj kvalitet fandt sted. Lars Code, der er ligeså passioneret omkring emnet som han er underholdende, afholder hvert år flere arrangementer i det, han selv kalder ”ædel sprut”.

Vandt eftersyn

Efter foredraget blev der afholdt konkurrence, og aftenens vinder Martin Errild fra Ølsted kunne glæde sig over sin præmie - et serviceeftersyn til sin bil.

Arrangementet er blevet til på baggrund af Undal Autoservices ejere, Thomas Olsen og Anders Larsen, der efter succes med deres familievenlige julestue sidste år fik ambitioner om, at virksomheden skulle bidrage til det sociale liv i det lokalsamfund, som den er en del af.

Og efter endnu en succes er det bare et spørgsmål om, hvilket tema der skal danne rammen om den næste event.

- Arrangementet var jo meget forskelligt fra det vi holdt i vinters, men det var en ligeså positiv oplevelse. Det er rart at vide, at vi kan være samlingssted og favne både familier og afgrænsede emner, siger Thomas Olsen.

Tradition

Anders Larsen er sikker på, at det ikke bliver det sidste arrangement i år:

- Arrangementerne er helt sikkert en tradition, vi vil holde fast i, og folk derude er meget velkomne til at komme med forslag til, hvilke emner de synes ville være sjove at samles om, siger han.

Derfor inviterer værkstedet alle, der har lyst – hvad enten de er kunder, forretningspartnere eller bare lokalt interesserede, til at komme med forslag til, hvilke typer arrangementer, folk i omegnen kunne tænke sig i fremtiden på værkstedets Facebook-profil.

- Vi er ret åbne over for alle forslag – det er naturligvis oplagt, hvis det er autorelateret, men det er ikke et krav. For det handler egentlig mere om at samles, siger Anders Larsen.

Forslag kan skrives på dine forslag til kommende arrangementer på: https://www.facebook.com/UndalAutoserviceAps
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141