23948sdkhjf

Specialbehandling på vej til silkeborgensere

En såkaldt Silkeborg-pakke på vej til bilkunderne, melder foreningen Silkeborg Bilernes by.
BILSALG I foreningen Silkeborg Bilernes By meldes der fortsat om generel fremgang i bilsalget til de danske forbrugere.

- Vi oplever bestemt en stigende købslyst hos vores kunder – krisen er et overstået kapitel for de fleste, og kunderne vil nu gerne have opdateret bilen i garagen. Men vi kan også klart mærke, at kunderne efterspørger trygheden i deres bilhandler, hvorfor de især kommer til vores medlemmer, hvor vi som forening står sammen om at holde et meget højt niveau af tryghed og sikkerhed for den enkelte kunde, udtaler Henrik Thomsen, formand for Silkeborg Bilernes By.

På sidste generalforsamling blev Silkeborg Bilernes By enig om at indføre en ”Silkeborg-pakke”, som er en bred vifte af muligheder for den enkelte kunde, og som er medvirkende til, at der tages endnu mere hånd om kunden og sikrer en tryg bilhandel. Det kan blandt andet dreje sig om forbedret synliggørelse af prisniveauer ved bilsøgning, attraktiv finansiering, gunstig forsikring også for unge bilister, udvidet garanti, service og vejhjælp med mere. Silkeborg-pakken vil snarest blive præsenteret for kunderne.

Foreningen vil fremadrettet gøre endnu mere for synliggørelsen af, hvilke bilforretninger der er medlemmer af Silkeborg Bilernes By, da kunderne efterspørger den sikre bilhandel, og de ekstra muligheder, som Silkeborg Bilernes By tilbyder.

- Den senere tids debat i blandt andet FDM-bladet Motor og Motor-magasinet viser med al tydelighed, at medlemmerne af Silkeborg Bilernes By rammer plet med Silkeborg-pakken og den sikre bilhandel for bilkøberne, siger Henrik Thomsen.

Ny i bestyrelsen

På årets generalforsamling blev Brian Hemberg (C.A. Larsen Automobiler A/S, Peugeot Silkeborg) indvalgt som nyt bestyrelsesmedlem, som afløsning for Ole Winther (Ole Winther Automobiler A/S), der var på valg.

Bestyrelsen består desuden af formand Henrik Thomsen (Globus Biler/Thomsen Biler A/S) samt kasserer Glenn Mogensen (Silkeborg Autoforum A/S). Bestyrelsen bistås af Kim Pinderup Schelle (Kim & Co.).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11