23948sdkhjf

Nyopkøbt firma lancerer svenske produkter

Au2style i Aarhus har sikret sig agenturet på Hagmans produkter.
BILPLEJE Der er kommet nye produkter på hylderne hos firmaet Au2style, som i februar blev overtaget af Jesper Stoltenberg og hans partner. Med base i det nordlige Aarhus har firmaet, der sælger biltilbehør og styling via sin hjemmeside, tænkt sig at udbrede produkter fra den svenske producent Hagmans til danskerne.

- Da vi overtog Au2style solgte de allerede lidt produkter fra Hagmans. Men efter vi talte med Hagmens om at sælge flere af deres produkter, fik vi agenturet i Danmark. I øjeblikket har vi 70 produkter på hjemmesiden, men vi forventer, at det endelige antal lander omkring 100 Hagmans-produkter, siger Jesper Stoltenberg.

Meningen er, at Au2style vil spille på to heste med salg til både private og professionelle. De svenske produkter kommer nemlig i størrelser, der kan tilgodese begge kundegruppe med størrelser fra 250 milliliter til 200 liters dunke.

- Vi vil rigtig gerne have værkstederne til at få øjnene op for Hagmans, og vi undrer os egentlig over, at der ikke har været et større salg af produkterne, siger Jesper Stoltenberg.

- De er meget kendte og populære i Sverige, og de har alt indenfor bilpleje og reparation. Det være sig fra spartelmasse til rengøringsmidler, forklarer han.

Har prøvet branchen

Jesper Stoltenberg har erfaring med autobranchen gennem sin hjemmeside Motorbørsen, der organiserer køb og salg af biler. Men her har det været svært at holde liv i siden på grund af den intense konkurrence, der foregår på netop det område. Med kompagnonen Birger Halas, der sælger skræddersyede måtter gennem firmaet Heronline, så faldt de tilfældigvis over Au2style, der var sat til salg. Efter overtagelsen har de på under en måned fået firmaet gjort køreklar med både indretning af domicil, produkter på lageret og opdatering af hjemmesiden med de nye produkter, der i alt tæller omkring 13.000 enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109