23948sdkhjf

Vind en tur til Le Mans med fagavisen

Hvad er bedre end en let quiz med store præmier? Igen i år sætter Motor-magasinet to gange luksusrejser for to personer på højkant.
LÆSERDYST Sidste år sendte Motor-magasinet fire af sine læsere til Le Mans 24-timers løbet i Frankrig midt i juni, og i år gentager vi den let tilgængelige læser-spøg.
I en ny konkurrence på nettet kan fagavisens læsere således igen vinde en kør selv-ferie til Le Mans.
Sidste forår udkom Motor-magasinet med to eksklusive Le Mans-magasiner, og med en helt nyt 44 siders udgave, som udkommer med avisen på torsdag den 30. april, følger vi trop her i 2015. Vi har således igen i år fokus på 24-timers løbet den 13.-14. juni, som nyder stor bevågenhed både i den danske autobranche og i hele resten af Danmark.
I den nye konkurrence på vores hjemmeside – www.motormagasinet.dk/lemans2015 – udlodder vi to luksus kør selv-rejser til Le Mans i Frankrig, begge rejser er for to personer.
Man skal som læser blot svare på et enkelt let spørgsmål for at deltage i konkurrencen – og samtidig kan man tilmelde sig avisens elektroniske nyhedsbrev.

Præmie til godt 12.000 kroner
Præmien indeholder: Plads på K-Rejsers Camp Beausejour med for-opslået DeLuxe telt og fuld forplejning i fem dage. Inkluderet er diverse merchandise. Værdi pr. rejse for to personer er godt 12.000 kroner.
De to heldige vindere trækkes den 15. maj og får direkte besked.
Sidste år blev den tilsvarende konkurrence vundet af to autoværksteder: Tappernøje Auto på Sydsjælland (Dorte og Jan Christoffersen) og Gjellerup Auto ved Herning (Bo Petersen). ///

Læs mere om konkurrencen på http://www.motormagasinet.dk/lemans2015

Artiklen er en del af temaet Læs om Le Mans 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063