23948sdkhjf

Dokumentar sætter fokus på Formel 1’s guldalder

En ny motorsportsfilm skildrer den dramatiske Formel 1-histories afsæt i 1960’erne.
DVD Billederne var kornede, bilerne var knap så aerodynamiske og larmen var øredøvende. Men der var noget specielt over Formel 1-løbene i 1960’erne, og det er her dokumentaren ”1:Life on the limit” sit afsæt.

Det er en actionspækket dokumentar, der skildrer den glamour, hastighed, fare og spænding som ulmede bag facaden på Formula One Grand Prix-løbet. Fortalt af Michael Fassbender opleves historien om Formel 1’s gyldne tidsalder, hvor sporten blev skræmmende farlig.

I slutningen af 1960'erne fik Formel 1-bilerne fordoblet deres motorstørrelse og spirede vinger, hvilket gjorde dem utrolig hurtige, men samtidig endnu mere farlige. Med penge der strømmende ind fra sponsorer og med nyt verdensomspændende tv-publikum, blev racerkørerne kastet som gladiatorer i ringen. De blev anset som legendariske superstjerner med karisma og råt talent, men mange af dem endte også med at betale den ultimative pris. "1:Life on the limit" følger historien om de racekørere, der kørte med livet som indsats og dem, der kæmpede for at ændre sporten for altid.

Dokumentaren udkommer den 30. april på DVD, Bluray og Video-on-demand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158