23948sdkhjf

En trehjulet på bilkørekort

Er det en bil? Er det en mc? Er det en cabriolet? TriCity er Yamahas svar til den travle bybo, der gerne vil hurtigere frem i trafikken. wi trafikken.
HYBRID TriCity er navnet på japanske Yamahas seneste bud på et urbant transportmiddel. Yamaha kalder den selv for et praktisk, økonomisk overkommeligt og ikke mindst et fornøjelig alternativ.

TriCity er udstyret med et særegent 3-hjulet chassis, som gør den til et letvægts pendlerkøretøj, hvis brugervenlige funktioner imødekommer behovene hos de fleste. Den er bestykket med en stærk 125cc motor og, efter Yamahas udsagn; fremragende stabilitet, samt naturligvis ABS bremser. Den trehjulede kæver blot almindeligt bilkørekort og kan i en ikke nærmere defineret kampagneperiode erhverves for 49.900 kroner.

Yamaha har fået foretaget en analyse af, hvad potentielle køber mener om et sådan køretøj. Respondenterne svarende, at de var mest interesserede i godt design, og så mente de, at den var let og sjov at køre. 80 procent mente, de ville bruge den til pendling, 50 procent til fritid og 33 procent til shopping.

Yamaha ser desuden TriCity som et oplagt bud på køretøj nr. 2 i husstanden, som flere medlemmer af familien kan dele.

Takket være sin kompakte størrelse og tillidsvækkende design, betragter mange det også som et køretøj, som flere medlemmer i familien kan dele.

- Tiden er alt for værdifuld til spilde på lange bilkøer, men alligevel bruger tusindvis af pendlere megen tid og penge at komme til og fra deres arbejdsplads. Med TriCity åbner vi døren for et helt nyt kundesegment. Andre tre-hjulede er meget tunge og pladskrævende og er svære at køre i tæt trafik. Vores model har en helt anden tilgang. Den er så smal og kompakt, at man med det samme opdager, hvor let den er at håndtere, siger product planning manager Norihiko Imai.

Yamaha TriCity er tilgængelig i nu og kunne afprøves på Bakken ved København ved et særligt arrangement lørdag 25. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125