23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i sportens verden.
NÅR AUTOMESTER DTC skydes i gang 26. april på FDM Jyllandsringen, vil flere kendisser prøve kræfter som racerkører i en specialbygget VW Scirocco med 240 hestekræfter: Anders Bircow, Anders Breinholdt, Anna David, Asger Reher, Mads Christensen, Mascha Vang, Razak Pimpong, Søren Malling og Steen Vindum, borgmester i Silkeborg Kommune.

OK MOBIL 1 Padborg Open forleden talte også en drifting-konkurrence, der blev vundet af Jimmi Hansen

LASSE ROLIGHED , Daugård, triumferede i forårscuppen for OK Mobil 1 Legend Car, hvor han vandt begge heats.

UDRAMATISK, SMUKT OG underholdende er opskriften på Oresund Tourist Rally den 9. maj for klassiske biler over 240 kilometer med start og mål i Roskilde. Løbet er sponsoreret af Yokohama, Opel og Peugeot og tæller til det uofficielle danske mesterskab FDM DASU Classic og til Nordeuropæisk mesterskab, NEZ. Mere på www.oresundsrally.org .

VIL DU VÆRE nordeuropæisk mester i økonomirally, hvor det gælder minimalt brændstofforbrug mellem Odense og Kolding? Så meld dig til NEZ Suzuki Ecorally 2015 den 15.-16. maj – uanset biltype; sidst vandt en Mazda CX-5 vandt Eco Rally Danmark foran en Volvo V40 og Skoda Fabia. Horsens Automobil og Motor Klub står bag, mere på www.ecorally.dk .