23948sdkhjf

Åbner ny auto-grossist i Ribe

Den kraftigt voksende danske grossistkæde, au2parts, åbner ny afdeling med velkendte personer i Ribe. Start: 15. april.
AUTOGROSSIST Flere lokale og meget branchekendte personer er med til at etablere en ny au2parts grossist på Industrivej 20b i Ribe. De ledende personer fra au2parts Ribe er alle branchekendte, og er derfor godt rustet til en travl hverdag, lover en pressemeddelelse fra au2parts.

Knud Pedersen, afdelingsleder, Sanne Koch, souschef, ekspedient Ib Pedersen samt kundeansvarlig René Jacobsen var alle med til at tage initiativet til at starte en au2parts grossist i Ribe. Alle kommer fra tilsvarende stillinger hos den tyskejede autogrossist, FTZ, men ønskede selv at etablere en mere selvstændig autogrossist.

Afdelingsleder Knud Pedersen siger om forløbet:

- Det var en meget stor beslutning for os, da vi alle har været rigtig mange år i det samme firma. Der sker dog forandringer i vores verden hele tiden, og til tider må man tage situationen op, om man ønsker at være en del af den udvikling, der sker eller selv skabe en udvikling, som man har det godt med, siger han og fortsætter:

- Efter nogle møder med ledelsen i au2parts, som har hovedkontor i Aarhus, kunne vi mærke, at her kunne vi skabe de forhold for os selv, vores medarbejdere og kunder, som vi bedre kunne stå inde for.

Lokale på vores måde

- For os er det vigtigt, at vi kan træffe hurtige beslutninger, og vi kan være lokale på vores måde. For at kunne drive en effektiv autogrossist skal man have et super logistik set-up, stort vareprogram, godt webkatalog til værkstederne samt være tæt på kunderne fysisk og mentalt, og det kan vi se, at au2parts organisationen har udviklet, siger Knud Pedersen.

- Vi glæder os derfor meget til at komme i gang. Siden 1. april har vi arbejdet næsten i døgndrift for at få indrettet vores lager og ekspedition, så vi kan blive klar til at betjene kunderne fra 15. april. Vi handler kun med værksteder, frie og mærkeværksteder. Vi er ikke indrettet til at handle med private kunder, vi har ingen udstilling etc., og vi er 100 procent rettet mod virksomhederne, som reparerer biler. Udover de fire nævnte personer er der yderligere ansat tre medarbejdere, så det i alt bliver syv medarbejdere, der starter afdelingen op. Vi forventer dog, at dette vil stige i det kommende år, tilføjer en tilfreds afdelingsleder, Knud Pedersen.

To daglige forbindelser

- Hovedkontoret for au2parts i Aarhus har hjulpet os med at sammensætte det rigtige lager, og det er gjort ud fra bilbestanden i Ribe-området og ud fra salgstal på landsplan og lokalt, vi er derfor overbeviste om, at vi nu har fået et rigtig godt lager til at starte på. Skulle dette ikke være tilstrækkeligt, har vi to daglige forbindelser til centrallageret i Aarhus, som har Jyllands absolut bedste lager af autoreservedele, så vi forventer at kunne klare enhver situation, oplyser Ib Pedersen og Sanne Koch om den nye afdeling.

41 afdelinger

Niels K. Skak, direktør for au2parts, er ligeledes meget tilfreds med, at au2parts nu får en grossist i Ribe.

- Det er vigtigt, at det er nogle dygtige og engagerede partnere, der kommer med, og som kan gøre en forskel lokalt. Vi kan nu sikre en landsdækkende distribution med vores nu 41 afdelinger i au2parts, udtaler Niels Skak.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1