23948sdkhjf

SAC-bosser i comeback efter økonomisk nedtur

Folkene bag SAC Leasing, der gik ned under finanskrisen, har solgt 60 procent af deres nuværende virksomhed for 100 millioner kroner og vil nu vokse sig større.
SALG To erhvervsfolk er i færd med et opsigtsvækkende comeback i bilbranchen, skriver Børsen.

Virksomheden SAC Leasing havde før finanskrisen en omsætning på godt én milliard kroner, men endte i 2010 med at lukke og efterlade kreditorerne med et hul i kassen på omkring 400 millioner kroner. Siden etablerede de to erhvervsfolk bag virksomheden, René Ubbesen og Henrik Offersen, et foretagende ud fra nøjagtigt samme koncept som SAC Leasing. Det hedder S.A.C. A/S, og Ubbesen og Offersen har netop solgt 60 procent af aktierne i virksomheden til JZ International, en amerikansk kapitalfond, for omkring 100 millioner kroner.

- Vi sælger, fordi vi mærker, at der er et stort marked for vores koncept. Vores begrænsning er penge, men med en helt ny kapitalstruktur er der meget store muligheder. I dag har vi omkring 500 biler, men inden for et par år skal vi gerne runde 3000, siger René Ubbesen, der med base i Køge har specialiseret sig i varebiler til virksomheder, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078