23948sdkhjf

DFDS vinder stor Nissan-kontrakt

DFDS Logistics skal stå for daglige leverancer af bildele til Nissans bilfabrik i Sunderland, der skal producere den nye Nissan Infiniti Q30.
Bilproducenten Nissan har indgået en aftale om logistikservices i forbindelse med produktionen af den nye bil, Infiniti Q30.

DFDS Logistics skal sikre, at leverancen af dele fra forskellige Daimler-leverandører i Tyskland til produktionslinjen på Nissans fabrik i Sunderland kører som smurt med de cirka 40 trailere, der dagligt skal levere delene til produktionen inden for en tidsramme på 30 minutter.

- Det er et stort flow, og vi vil opstille et dedikeret Nissan-team på vores kontor i Hamborg, som i tæt samarbejde med vores kontor i Immingham skal planlægge og kontrollere flowet, siger salgsdirektør Dick van Herwaarden fra DFDSLogistics Vlaardingen.

- Vi skal indkøbe over 300 nye megatrailere med en speciel sikkerhedsspecifikation og GPS-sporingssystem. Størstedelen af trailerne vil indgå i en flåde, der er dedikeret til dette flow.

- Vi kommer også til at holde vores kolleger i DFDS Seaways travlt beskæftiget, da skibene og terminalerne på Cuxhaven-Immingham og Vlaardingen-Immingham kommer til at se en masse Nissan-trailere de kommende år, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11