23948sdkhjf

Har du tjek på fremtiden?

Den bilinteresserede tv- og radiovært Anders Breinholt styrer paneldebat på AutoBranchen Danmarks årsdag.
UDFORDRINGER "Digitaliseringen i vores branche er ved at tage fart, så vi er nødt til at fokusere på, hvordan bilerne skal sælges, og hvordan de kommer på værkstedet i fremtiden." Sådan lyder oplægget til AutoBranchen Danmarks årsdag efter generalforsamlingen den 29. april på Hotel Comwell Middelfart kl. 12-15.30.

Man kan forvisse sig om den digitale udvikling ved bare at kigge på, hvordan bilkøbernes adfærd har ændret sig over 10 år fra at besøge en forhandler fem gange før et køb til gennemsnitligt kun at besøge forhandleren 1,6 gange. Netop fordi køberne kan researche på nettet og læse et hav af anmeldelser, inden de overhovedet prøver bilen.

Samtidig installerer bilproducenterne mere og mere elektronik i bilerne, som gør hverdagen lettere for bilisten, gør køreturen sikrere og får bilerne til at fungere bedre. Men også elektronik som kræver en specialist for at reparere fejl - og som gør det muligt at overvåge bilernes status i real-time. Og måske også gør det muligt at opdatere de digitale styreenheder, uden at bilen behøver komme ind på værkstedet.

Til at diskutere disse emner, har AutoBranchen Danmark sammensat et panel af brancheeksperter og en fremtidsforsker, og til at styre diskussionerne og stille de nødvendige spørgsmål er valgt den bilinteresserede TV- og radiovært Anders Breinholt.

Paneldeltagerne er Louise Fredbo-Nielsen, fremtidsforsker, Torben Lund Kudsk, afdelingschef i økonomisk politisk sekretariat hos FDM, René Tønder Nielsen, brancheekspert og indehaver af Udvikling a/s, Kim Rud-Petersen, koncerndirektør Nordic hos Gjensidige Forsikring, Ejgild Nørgaard Christensen, adm. direktør hos STS Biler A/S og Lasse Jæger Jensen, direktør hos LAKspecialisten A/S.

Kilde: AutoBranchen Danmark, årsmøde

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109