23948sdkhjf

Studerende gør handel med alu-fælge lettere

Ny hjemmeside skal hjælpe bilejere, der vil købe eller sælge brugte alu-fælge.
Tre studerende fra Aarhus har udviklet hjemmesiden www.BrugtAlu.dk for købere og sælgere af brugte alu-fælge. Med hjemmesiden undgår køber og sælger, at køre sur i de mange krav om hjuldata, som er "sort snak" for de fleste.

Her behøver bilejerne ikke have overblik over hjuldata som indpresningsmål, krydsmål og centerhul. På BrugtAlu.dk skal en køber blot indtaste bilmodel eller nummerplade, så finder søgemaskinen på hjemmesiden selv ud af, hvilke af de alu-fælge, der er til salg på sitet, som passer præcis til køberens bil.

- Og den bilejer, der gerne vil sælge sine brugte alu-fælge, behøver derfor heller ikke at bruge tid på at få styr på hjulspecifikationerne. Sælger kan ligeledes oplyse, hvilken bilmodel alu-fælgene har siddet på, fortæller Nicolas Nepper, der er en af de tre iværksættere bag BrugtAlu.dk.

Ideen til hjemmesiden opstod, da de tre studerende selv ville købe brugte alu-fælge, og fandt ud af, at det ikke var helt lige til.

- Nu har vi det sidste år arbejdet hårdt for at udvikle en søgemaskine, der sikrer, at selv fru Hansen kan købe eller sælge alu-fælge hjemmefra sin pc, forklarer han.

Frederik Christiansen læser til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Aarhus. Ligesom sine to venner og partnere er han 22 år, og de har fået kontor i Brabrand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157