23948sdkhjf

Ny praktikkonsulent hos Tradium Auto

Brian Hovmand afløser Niels Drescher Pedersen.
Brian Hovmand er ny praktikkonsulent i autoafdelingen på erhvervsskolen Tradium i Randers, hvor han afløser Niels Drescher Pedersen, der takker af efter 32 år i erhvervsskolens tjeneste.

Den nye mands goddag og den garvede mands farvel blev forleden markeret ved en reception på Tradium, hvor uddannelseschef Lone Beck Sønderby holdt afskeds- og velkomsttaler for sine to medarbejdere.

- Tak for samarbejdet og indsatsen, Niels. Du har skabt nogle flotte resultater, idet vi sort på hvidt kan se, at du år for år øger antallet af indgåede uddannelsesaftaler – og det i en tid, hvor netop mangel på praktikpladser er en samfundsmæssig udfordring. Der er ingen tvivl om, at du har udført et stort arbejde på Tradium og har gjort en positiv forskel for mange mennesker, sagde Lone Beck Sønderby, der også roste Niels Drescher Pedersen på det personlige og kollegiale plan.

Autoafdelingens nye praktikkonsulent Brian Hovmand er 38 år og uddannet karosserismed. Han kommer fra en lignende stilling på Tekniske Skole Silkeborg.

- Brian er godt inde i arbejdet med det praktikpladsopsøgende arbejde, som han har en række spændende holdninger til, og har allerede været rundt for at blive præsenteret for mange af vores samarbejdspartnere, sagde Lone Beck Sønderby.

3500 årselever

Erhvervsskolen Tradium udbyder en lang række ungdoms-, voksen- og efteruddannelser inden for det merkantile og tekniske område med hhx, hg, htx, eux, eud, samt AMU. Skolen beskæftiger 540 medarbejdere og underviser 3500 årselever på syv adresser i Randers, Hobro og Pederstrup.

Tradium har en vision om at være en internationalt orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere. Skolen har i 2012 modtaget FUHUs (Danish Society for Education and Business) internationaliseringspris.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062