23948sdkhjf

Atter D.A.F. på Lolland-Falster

Alle 16 autoriserede forhandlere i landsdelen er med.
Lolland-Falster har nu fået en fælles forening for landsdelens autoriserede bilforhandlere.

Den stiftende generalforsamling i D.A.F. Lolland-Falster (Danmarks Automobilhandler Forening) er netop overstået, og alle 16 autoriserede forhandlere i landsdelen er med.

Faktisk har man tidligere haft forskellige udgaver af D.A.F. i området, men mest som byforeninger - og også en lollandsk forening. Det er knap ti år siden, man sidst havde D.A.F.-aktivitet. Men nu er bilfolkene altså gået sammen i hele området, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

- Vi har gennem de senere år haft en række situationer, hvor der har vist sig et behov for at have et fælles forum. Det kan være i forhold til branchepolitiske spørgsmål og måske især i forbindelse med markedsføringsinitiativer, udstillinger og lignende, forklarer Kim Frimann, bestyrelsesmedlem i D.A.F. Lolland-Falster.

- Vi er en branche- og interesseorganisation. En fælles forening er jo bestemt ikke et spørgsmål om, at vi holder op med at konkurrere indbyrdes om kunderne. Slet ikke. Det bliver vi ved med for fuld kraft. Men selv om vi konkurrerer indbyrdes, kan der sagtens være fælles interesse i at lave eksempelvis bilaviser for Lolland-Falster og andre initiativer, som samlet set markedsfører bilforhandlerne og informerer kunderne så godt som muligt, tilføjer Kim Frimann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079