23948sdkhjf

Valby-værksted med i Din Bilpartner

Dansk Auto Service på Lyshøjgårdsvej i Valby er netop blevet medlem af værkstedskæden Din Bilpartner. Dansk Auto Service er et lille enkeltmandsfirma, som er ejet af 39-årige Thomas Nonbo.

Firmaet er drevet ud fra principper om seriøs og fornuftig behandling af kunderne - og det til en pris alle kan forstå, oplyses det.

Thomas Nonbo har satset sine sparepenge på at bygge et værksted op helt fra bunden og er overbevist om, at det nok skal gå, når man leverer kvalitet, holder ord, er fleksibel og har konkurrencedygtige priser.

Thomas Nonbo er udlært i 1993 ved Citroën i Næstved og har arbejdet en del år som mekaniker, inden det blev tid til at starte eget autoværksted.

Din Bilpartner-kæden vokser meget i øjeblikket, og kæden får dagligt nye henvendelser fra værksteder, som gerne vil være med.

- Vi er meget ambitiøse og tror på, at vi efter det første hele driftsår, altså den 1. juni 2010, når op på 75 afdelinger, og derefter er vort mål 200 Din Bilpartner-værksteder inden for de næste tre år, fortæller kædechef Lars Thomsen, Din Bilpartner ApS i Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235