23948sdkhjf

Motor-magasinet har fået ny ejer

Danske Fagmedier har taget over efter Aller Business.
Danske Fagmedier A/S har per 1. januar 2010 købt Motor-magasinet, Transportmagasinet, Licitationen, Mester Tidende og NyhedsInformation af Aller Business as.

I Danske Fagmedier A/S’s bestyrelse sidder direktør og journalist Nils Sjøberg, Kolding, chefredaktør for Mester Tidende Jens Finn Rasmussen og adm. direktør Johannes Fiber.

Nils Sjøberg har, ud over at have undervist på Journalisthøjskolen i Århus og Roskilde Universitet i en årrække, været chefredaktør ved magasinet Spektrum, KommuneNyt.dk og RegionNyt.dk samt freelancejournalist ved Mester Tidende og Licitationen.

Jens Finn Rasmussen har været chefredaktør på Mestertidende siden 2003 og inden da chefredaktør på fagbladet Proces Teknik.

Johannes Fiber har været i Aller-koncernen i 39 år og siden april 2009 underdirektør i Aller Business as.

De fem blade fortsætter som selvstændige medier med hver deres journalistiske og redaktionelle ledelse.

Der sker ingen ændringer i funktionerne eller blandt de ansatte på fagbladene. Michael Fibiger Nørfelt er fortsat chefredaktør på Motor-magasinet, mens den øvrige redaktion fortsat omfatter Kim Lesanner, Terkel Spangsbo og Tina Altenburg. Også Motor-magasinets faste og mangeårige freelancere, Kurt Ellegaard, Hans Rømer, Jens Jessen og Claus Djørup, fortsætter under de nye ejere. Salgschef er fortsat Suzanne Zabava, som assisteres af Jan Hansen.

Den fremtidige adresse vil indtil videre fortsat være på Marielundvej 46 i Herlev.

Chefredaktør Henrik Fougt har desuden overtaget Jern og Maskinindustrien med Procesteknik per 1. januar 2010 af Aller Business. Også her er adressen indtil videre den nuværende i Herlev.

Ydermere er Motor-magasinet i Sverige, som har hørt under fagbladene i Aller Business AB, solgt til Mentor, en stor svensk udbyder af blandt andet fagblade. Overtagelsen har ligeledes fundet sted den 1. januar 2010.

Opbakning fra branchen

I en kommentar fra Autobranchens Handels- og Industriforening i Danmark (AUTIG) til nyheden om overtagelsen siger direktør Frank R. Hansen fra brancheforeningen, at Danske Fagmediers overtagelse af Motor-magasinet hilses velkommen.

- Løsningen vil bevare kontinuiteten og sikre et fortsat godt samarbejde med branchen, siger Frank R. Hansen.

- Vi vil nu opfordre ledelsen i vores mange medlemsvirksomheder til at bakke op om den nye konstruktion således, at Motor-magasinet får den bedste start. Det er af stor betydning for branchen og for vores arbejde som brancheorganisation, at nyheder, synspunkter og medlemmernes markedsføring kan komme til udtryk i de helt rette medier, udtaler Frank R. Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078