23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sælg biler lettere og hurtigere

Det tager lige så lang tid at tage grimme billeder af en bil som flotte - med gode kneb fra Biltorvet, kan du let tage billeder og videoer, der viser dine salgsbiler fra deres allerbedste sider.

Hvor møder du din bilkunde første gang? Det gør du digitalt på nettet, hvor dine biler er annonceret, viser statistikker.

Når kunderne dukker op i butikken, er det typisk fordi, de er færdige med at researche biler og er klar til at købe. De har allerede set bilerne på annoncer via fx biltorvet.dk eller jeres egen webside.

Derfor er det mere vigtigt end nogensinde, at billederne af bilerne er flotte og kan tiltrække kunder. 

Nu udbyder Biltorvet Akademi igen et foto- og filmkursus, hvor du ender med at kunne tage næsten lige så gode billeder, som en professionel fotograf – endda på næsten samme tid, som du bruger i dag på at tage dine bilfotos.

I kurset lægger vi vægt på at bruge det udstyr, som allerede er i butikken. Hemmeligheden bag at tage gode billeder er at være bevidst om nogle få kompositionsregler og vide, hvordan det eksisterende lys udnyttes - ikke så meget, hvilket udstyr du bruger. 

I kurset kommer vi også omkring, hvordan du kan lave en hurtig og fin videopræsentation af en salgsbil. Video har en enorm gennemslagskraft, og med nutidens mobiltelefoner er det meget let at lave. 

Bilsalg handler meget om relationer til kunderne, og ved at have set videoer af fx sælgerne og bilen, har kunderne allerede en relation til jer og bilen. Det giver jer en klar fordel i forhold til et salg.

De bilforretninger vi har talt med, og som gør meget ud af video, er så begejstrede, at de helst ikke vil afsløre, hvor meget succes de har med det!

Biltorvet.dk understøtter helt unikt video på annoncer, og med det nye design på biltorvet.dk vises de endnu flottere end før. På biltorvet.dk er det også muligt at søge på biler, som har en video tilknyttet.

Det næste kursus i foto og video er 3. juli i Vejle og 4. juli i Taastrup.

Læs mere om kurserne, ved at klikke på linket herunder, hvor du også kan tilmelde dig:

Biltorvets fotokursus.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062