23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spilder du også?

Galvaniseret eller lakeret opsamlingskar/spildbakker med lav højde, bred overflade, samt integrerede gaffellommer til intern transport.

Se I på billedet: ”Mediebestandighedsliste” – Som er en nem oversigt der fortæller hvilke opsamlingskar der skal bruges til forskellige medier. Såfremt mediet ikke fremgår i listen, er en tommelfingerregel, at opsamlingskarrets materiale skal være af det samme materiale som den beholder mediet er leveret i.

Opsamlings kan enten være fritstående (Til indendørs brug eller under tag) eller integreret i en miljøcontainer (Systemcontainer)

Næsten alle vor opsamlingskar bliver leveret i stål af minimum 3 mm, som dermed sikre en stabil konstruktion.

Derudover kan de blive leveret i lakeret version (Herunder RAL-5010) eller i en galvaniseret version. De fleste af dem fås med integreret gaffellommer til intern-transport.

Hvad enten I skal opbevarer 10 tromler eller 10 IBC’er/palletanke – så har vi os DENIOS løsningen til Jer.
Vor produktsortiment indenfor oplagring af medier, er uendelige.

LÆS OGSÅ: Få kompetent miljørådgivning!

DENIOS fremstiller og sælger opsamlingskar/spildbakker på verdensplan – Alle vor kar bliver fremstillet I Tyskland, hvorfor vi sikre den bedste kvalitet på markedet, med alle de nødvendige godkendelser.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047