23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCANGRIP går ind på markedet for eksplosionssikre arbejdslamper

Vi er meget stolte af at kunne præsentere en ny serie af eksplosionssikre LED-arbejdslamper. De 3 nye produkter markerer vores allerførste skridt ind på EX-markedet og det.er planen at udvide med flere produkter.

Markedet for eksplosionssikre arbejdslamper er i dag en broget affære. Oftest taler vi om uhandy og tunge lamper med begrænset funktionalitet og svag belysning. 

Vi har lavet et grundigt forarbejde og overført de mange unikke produktegenskaber, som SCANGRIP arbejdslamperne er kendt for, til de nye eksplosionssikre produkter, d.v.s. kraftig belysning, ekstrem holdbarhed og alsidige anvendelsesmuligheder.

Vores eksplosionssikre arbejdslamper er godkendte og certificerede i henhold til det seneste ATEX-direktiv fra EU og i overensstemmelse med de internationale IECEx-regler. Arbejdslamperne er godkendte til anvendelse i omgivelser, der dækker langt størstedelen af markedet.

Behovet for eksplosionssikre arbejdslamper er rent faktisk mere udbredt inden for industrien og autobranchen, end man umiddelbart forestiller sig.

Kontakt SCANGRIP for nærmeste forhandler

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.109