23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ved du alt om bilsalg?

Ved du alt om bilsalg? Ja, det gør du nok. Men hvad med i fremtiden? Sidste frist for en halv dag med gratis insidertricks om fremtidens bilhandel nærmer sig.

Der er ingen grund til at sidde med hænderne i skødet og lade andre dygtige aktører styre udviklingen af den stigende digitalisering af bilhandlen. Bilforhandlerne er og skal være de bedste til at sælge biler.

Bliv klogere på fremtidens bilsalg på Biltorvets årsdag den 30. maj. Sidste frist for tilmelding nærmer sig. Husk at arrangementet inklusive frokost er gratis at deltage i. 

Derfor skal du deltage:

  • Fordi det er en halv dag med gratis efteruddannelse, hvor du bliver en tand klogere på bilsalg end din kollega.
     
  • Fordi bilbranchen er presset af nye, dygtige aktører, der udnytter den stigende digitalisering af bilsalg. Bliv klogere på alt det nye og tag styringen selv.

  • Hvis du fortsat vil sikre dig adgang til dine kundedata og det vigtige eftermarked.

  • Hvis du vil kende de farer, der lurer for bilforhandlerne som led i digitaliseringen.

  • Hvis du vil kende de muligheder, digitaliseringen åbner, og som man kan gribe og selv styre retningen af.

  • Hvis du vil have inspiration til, hvordan du kan tage styringen på fremtidens bilhandel.

  • Hvis du vil kende de digitale værktøjer, som kan sikre dig i fremtidens bilsalg

  • Hvis du vil lære moderne bilkunders købemønster bedre at kende.

Bil- og livsstilsekspert Christian Grau, vil på sin særegne og underholdende måde fortælle om bilkunderne i dag, og hvilke værdier fremtidens bilhandel kan bygges på for at klare sig i konkurrencen.
 
Chefjurist Karoline Thomsen fra Bilbranchen (DI) kommer og fortæller om, hvordan man kan udnytte mulighederne for digital kommunikation med kunderne uden at komme i konflikt med persondatareglerne, der skærpes kraftigt næste år.
 
Direktør Claus Nyboe giver helt konkrete tips til digitale redskaber, der effektivt understøtter dialog med og betjening af fremtidens bilkøber.
 
”Disruption er efterhånden at hyppigt anvendt ord i bilbranchen, og mange er efter at have hørt om deleøkonomi, selvkørende biler og forsvindende behov for en bilforretning i klassisk forstand lidt trætte af at høre ulven kommer, da de fleste finder sig selv drive en udmærket forretning mere eller mindre som de altid har gjort. Årsdagen bliver en balance mellem udstilling af de farer, der lurer for bilforhandlerne som led i digitaliseringen, og de muligheder, der så også bliver åbnet, og som man kan gribe og selv styre retningen af,” lover Claus Nyboe.

SE DET SPÆNDENDE PROGRAM HER

MELD DIG TIL HER

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.073