23948sdkhjf
Del siden
Annonce

På eventyr i ny Suzuki

Suzuki blærer sig med, at den nye Ignis er den største, mest rummelige og billigste bil i sin klasse, hvilket de også har fuldstændig ret i. Humoren er så, at Ignis også er den eneste bil i sin klasse. Biltorvet tester den lille ny.

Suzuki har ligesom de fleste producenter af biler læst markedet og ved derfor, at trenden med at sidde højt og have overblik er noget, som de fleste vægter rigtig højt. Desværre er SUV’er ikke just den billigste klasse at købe bil i, hvilket har fået Suzuki til at lave Ignis. Her får du SUV looket, den høje siddeposition og masser af udstyr, men til en pris, hvor rigtig mange kan være med. Alt sammen leveret i en miniudgave. 

Skal helst nydes i orange
Men, hvordan er den så, denne Ignis? Den skiller sig i hvert fald ud fra den forrige model, der måske ikke var den mest heldige, da den blev tildelt sit look af designerne hos Suzuki. Den nye model har ikke været direkte uheldig ved designbordet, den er derimod en af den slags biler, som deler vandene. Her er nemlig, i mine øjne, tale om en forfriskende og også muskuløs front, en flot profil og så en mindre heldig bagende. Med mindre heldig mener jeg at bilen godt kan virke lidt afstumpet set direkte bagfra. Denne detaljer er dog mere markant i nogle farver end andre – vælger du derfor din Ignis i f.eks. brændt orange, så står det ikke helt skidt til.

Ignis har faktisk samme frihøjde som den betydeligt større Vitara. Men da bilen kun er 370 cm lang, så understreger det bare SUV konceptet med at sidde højt og have overblik. Akselafstanden er 243,5 cm, hvilket giver god plads ved bagsæderne. Faktisk rigtig god plads, bilen størrelse taget i betragtning. Samtidig kan bagdørene åbne i en halvfemsgraders vinkel, hvilket gør ind og udstigning nem og behagelig.

Suzuki har også givet den gas indvendigt. Her er faktisk tale om ...

Læs resten af anmeldelsen på biltorvet.dk, ved at klikke her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063