23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gudesmuk Mercedes i stor kasse

Hvad gør man når regnen vælter ned og filmholdet så inderligt ønsker lækre billeder af den gudesmukke E-Coupé fra Mercedes-Benz? Man finder 3000 m2 under tag. Kig og lyt med, når Biltorvet slipper E400 Coupé og dens 333 hk løs.

Her på Biltorvet har vi tidligere testet både sedan og stationcarudgaven af den nye E-klasse fra Mercedes-Benz. Vi har i begge tilfælde været ovenud tilfredse og udråbt bilen til nummer ét i sin klasse. Nu kigger vi så nærmere på den smukke, ja, jeg vil næste sige ultra-smukke søster, nemlig coupé-udgaven. Denne gang er det E400, hvilket betyder, at den har en 3,5 liters V6’er med 333 hk.

Vi har tidligere gennemgået E-klassens kvalitet både ud og inde, og vi må blot konstatere, at bilen virkelig er imponerende. Det er som om at Mercedes lige er trådt et skridt op på alle fronter, specielt mht. til den følelse, du får omkring materialerne. Det er virkelig godt og går igen i coupé-versionen. En super lækker detalje er de store luftdyser, der virkelig skiller sig ud på den eksklusive måde.

Samtidig giver det nyudviklede instrumentbord med dobbeltskærme en super lækker fornemmelse, hvor du som chauffør føler, at du har overblik over det hele.

Ved bagsæderne er pladsen overraskende god, hvilket er lidt af en sjældenhed på disse coupé-modeller. Forsædet kører automatisk frem og letter adgangen til bagsædet og når du først har sat dig i sædet, så er pladsen virkelig god. Selv et barnesæde af den større slags kan sættes ind uden problemer.

En så smuk bil som E-coupé fortjener en motor af bedste kaliber, hvilket vores testbil må ...

Læs resten af anmeldelsen på biltorvet.dk her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047