23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opel Mokka X - vi tester topmodellen med turbomotor, firehjulstræk og automatgear

Stærk kaffe med X-faktor: Opel Mokka X er en højbenet luksusfirehjulstrækker, som vi på biltorvet.dk blev ganske glade for.

Mokka er lidt af en succeshistorie for Opel, da bilen siden 2012 er solgt i mere end 500.000 eksemplarer. Nu har Mokka fået et X i navnet – X’et fortæller, at der er tale om en højbenet version af en eksisterende model. Netop X’et vil Opel bruge fremover, når der er tale om en SUV eller CUV.

 Mokka X er ganske tiltalende at se på og viser klart, at Opel har rykket sig væk fra det tidligere meget konservative design. De ekstra designdetaljer der følger med X-betegnelsen gør også sit til, at Mokka virker mere robust og faktisk også eksklusiv at se på. Bagenden kunne dog godt være lidt mere voluminøs, da den godt kan virke lidt spag i forhold til resten af bilen. Ønsker du en mere sporty version af Mokka X, er det muligt at tilkøbe Opels OPC-styling.

På motorsiden kan du vælge imellem 3 benzin og 2 dieselmaskiner. Vi tester topmodellen med 1,4 liters benzin turbomotor med 152 hk, firehjulstræk og 6-trins automatgear.

Når du sætter dig tilrette i Mokka X, så bliver du mødt af en yderst indbydende kabine. Opel har virkelig oppet sig og førstehåndsindtrykket er eksklusivt og rart. Den store touch screen i midterkonsollen er lækker at røre ved og menuerne overskuelige og gennemtænkte. Det er faktisk rigtig godt.

Materialerne i kabinen har en meget høj kvalitet og det er ganske få steder, at man ikke har brugt plast af den rigtig gode slags.

På vejen er Mokka X ganske behagelig. Jeg kunne måske godt tænke mig et lidt strammere styretøj – men vi skal også huske, at der er tale om en bil med et højere tyngdepunkt end normalt, og her kan en lidt blødere undervogn i mange tilfælde være en fordel – specielt hvis du gerne vil forbi en skovvej eller strand i ny og næ. Og det er så absolut muligt med Mokka X, da firehjulstrækket nok skal hjælpe dig frem. Vi havde fornøjelsen af Mokka X i både skov og sne, og her viste firehjulstrækket sig yderst effektivt. Men, det var ...

Læs resten af anmeldelsen på biltorvet.dk ved at klikke her.

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094