23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sælg biler langt hurtigere med gode fotos

Kundens første kontakt med en bilforhandler sker via internettet. Hvis bilannoncen er trist, går kunden videre til næste bil eller forhandler. Det kan du undgå med få og lette tricks til at få bedre bilbilleder.

Kundens første kontakt med en bilforhandler sker for langt de flestes vedkommende via internettet. Hvis din bilannonce ikke er spændende nok, går kunden videre til næste bil eller forhandler, uden at du nogensinde finder ud af det. Derfor er det vigtigt, at dine annoncer tager sig godt ud.
 
Biltorvet Akademi har et fotokursus, hvor du får nogle lette metoder til at få bilerne flotte på billeder, så de bliver lækre og interessante at klikke på. Det har ikke nødvendigvis noget med langsommelig og besværlig kamerateknik at gøre, hvilket sælger Kasper Elbæk fra Bo Kjeldsmark Automobiler kan skrive under på:
 
"Vi bruger i dag en masse tricks, som vi lærte på kurset. Det er tricks, som på en let måde får bilerne til at tage sig bedst ud på billeder. Det var vigtigt for os, da vi ikke har tiden til at lave forkromede, professionelle fotos. Men med små midler, kan man hurtigt få bedre billeder.”
 
En af metoderne til at få bedre billeder er billedbehandling. I kurset lærer du, hvordan du kan få reklameflotte billeder med ganske få klik i både gratisprogrammer på mobilen, som på billige og intuitive professionelle programmer på computeren.
 
Enorm gennemslagskraft
Du lærer også at lave en god videopræsentation. Video har en enorm gennemslagskraft og kan præsentere en vogn på måder, hvor et foto må give op. Det bruges dog alt for lidt, sandsynligvis fordi man tænker, at det er bøvlet og tidskrævende. Det er imidlertid ikke sandt. Det kan klares med en almindelig smartphone, hvilket Kenneth Rafn-Larsen fra Rafn-Larsen Automobiler er et godt eksempel på. Han har videoer på stort set alle sine annoncer, og det er blevet en fast rutine for ham.

"Det tager mig ikke mere end fem minutter at optage og uploade en video. Jeg tager min telefon, og så går jeg simpelthen rundt om bilen, og hver video varer maksimalt 20 sekunder. Når jeg har optaget videoen sender jeg den til min mail, og så uploader jeg den, når jeg lige har to minutter til det. Det er nemt og simpelt, og det sikrer, at bilen skiller sig ud," siger han.
 
Videoer er et godt værktøj
Hos Rafn-Larsen Automobiler har man prioriteret videoer lige fra det øjeblik, hvor det var muligt på biltorvet.dk, og det er der en god forklaring på.

"Video er et rigtigt godt værktøj, da folk godt kan lide levende billeder. Med en video kan man også give et bedre indtryk af bilen, så en mulig kunde bedre kan bedømme, hvorvidt bilen lever op til de krav, som han eller hun stiller. Video giver simpelthen et bedre helhedsindtryk af bilen," siger Kenneth Rafn-Larsen.
 
Vi tager i kurset udgangspunkt i dit eget udstyr og forudsætninger. Du vil blive forbløffet over, hvor lidt der skal til, for at få et rigtigt godt resultat.
 
Kurset afholdes af Journalist Bernt Kastberg, som er hyret ind fra fotomagasinet Digital FOTO.
 
Næste foto- og filmkursus:
13. december 2016, Vejle, kl. 09:00-15:30
14. december 2016, Taastrup, kl. 09:00-15:30

TILMELD DIG HER!

For mere info om kurset, datoer, priser og de øvrige kurser og uddannelser Biltorvet Akademi tilbyder, besøg vores hjemmeside her

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078