23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Julekonkurrence fandt sin første glade vinder

Selv om der er omkring en halv million billeder at bladre igennem på biltorvet.dk, lykkedes det for mange at finde den nissehue, som var gemt på et af billederne i stor julekonkurrence. Vinderen vandt præmie til den firehjulede ven.

Find en nissehue på en af de 45.000 biler, der er til salg på biltorvet.dk, og vind flotte præmier til din firehjulede ven. Sådan lød det 1. søndag i advent, hvor biltorvet.dk skød sin adventskalenderkonkurrence i gang.

Det kunne være noget af en opgave, da der er henved en halv million bilbilleder at bladre igennem på biltorvet.dk. Men på dagen afslørede biltorvet.dk nogle ledetråde, som gjorde det let at finde den annonce, hvor nissehuen var gemt. Det var der heldigvis mange som kunne hitte ud af, og der trillede svar ind både til biltorvet.dk og til forhandleren ATbiler i Give, som havde den bil til salg, hvor nissehuen var gemt. Det var ikke en tilfældighed. ATbiler sponserede nemlig den første adventspræmie i konkurrencen, et Park-solar, der er en soldreven automatisk parkeringsskive.

Genstarter hver søndag
Konkurrencen genstarter 2. søndag i advent med en ny bilannonce, hvor der også er en automatisk parkeringsskive på højkant. Den elektroniske skive er sponseret af Mercedes-Benz Starmark I/S i Ishøj.  Vi kan allerede nu afsløre, at nissehuen, som man skal finde, helt sikkert er gemt på en af de biler, som Starmark har til salg på biltorvet.dk.

Konkurrencen løber de næste tre søndage i advent, fra søndag klokken 9.00 til klokken 12.00 mandagen efter.

Vil du deltage, så hold øje med biltorvet.dk og biltorvets facebookside, hvor vi afslører ledetråde når dagen oprinder.

 

 

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047