23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FLEX1ONE sender 2 komplette dækværksteder til ”Langtbortistan”

Der skal skiftes dæk i stort set alle afkroge af verden. I hvert fald de steder, hvor der kører biler. Og skal det hele ikke foregå manuelt, så er der også brug for dækværksteder i selv nogle af de mest afsidesliggende og eksotiske steder af verden.

SEYCHELLERNE
1.500 km øst for Afrikas østkyst finder man den lille Ø-gruppe, Seychellerne. Det er en republik bestående af 116 øer i mange forskellige størrelser. Og det er her, at behovet for 2 nye dækværksteder er opstået.

PLUG AND PLAY
For at kunne få 2 færdige dækværksteder etableret og installeret på en af de mindre øer, er begge værksteder blevet indrettet og opbygget i 2 styks 20 fods containere i Danmark på FLEX1ONEs værksted i Brørup.

Den ene container indeholder et komplet dækværksted til personvogne og varevogne, imens den anden container er indrettet med udstyr til arbejdet med lastvognshjul. Begge containere er desuden installeret med både kompressor og lys

Fælles for begge containere er, at de blot skal sluttes til strøm, når de kommer frem – så kan arbejdet med dæk i mange størrelser gå i gang.

IKKE FØRSTE LEVERANCE TIL SEYCHELLERNE
Kontakten med kunden, Autopoint & Wheels på Seychellerne, er ikke ny, og det er ikke den første sending varer, der er afskibet til det lille ø-paradis.

Således har FLEX1ONE allerede udstyret ét værksted med udstyr til dækarbejde på Seychellernes hovedø, Mahé. Og det var derfor nærliggende, at kunden igen tog kontakt til FLEX1ONE, da behovet for 2 værksteder på nogle af de mindre øer opstod.

DER ER TÆNKT PÅ SIKKERHEDEN
De to 20 fods containere er begge udstyret med en dækskiftemaskine og forskelligt dækværktøj.

I containeren til personvogns- og varevognshjul finder man desuden en afbalanceringsmaskine, en sikkerhedspumpeportal og en dækspreder. De to sidstnævnte produkter er produceret af FLEX1ONE selv under brandet, AHCON.

I containeren til arbejdet med lastvognshjul er der, udover den store lastvognsdækskifter, også installeret et sikkerhedspumpebur, som også er et AHCON produkt.

Udstyret i de to containere er dermed både effektivt, smart og sikkert.

Sammen med de færdigindrettede dækværksteder er også pakket dæk- og hyldereoler af FLEX1ONEs eget mærke F1.

SJOV OG ANDERLEDES OPGAVE
”Vi sætter stor pris på at kunne hjælpe en kunde med en så specifik opgave”, udtaler FLEX1ONEs direktør, Kenneth Kristensen. ”Det er dejligt at kunne være med til at løse udfordringer af den karakter – og kunne levere en skræddersyet løsning, som passer perfekt til kundens behov. Det giver lidt ekstra krydderi til arbejdsdagen hos os, og kræver at vi tænker lidt ud af boksen”, fortsætter han.

SPIDSKOMPETENCE
Og netop elementet med skræddersyede løsninger er en af spidskompetencerne hos FLEX1ONE. Mange indretninger af værksteder er baseret på, at der kan tegnes, tænkes og leveres ift. kundens særlige behov og krav.

Så de specielle opgaver med små krøller på ønskerne fra kunden er noget, man godt kan lide at løse hos FLEX1ONE medarbejderne – og ikke mindst som man har masser af erfaring med.

På billederne ses de to containere med den komplette indretning, samt et billede af de pakkede containere med dæk- og hyldereoler.

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

JN
Jannie Nielsen
Marketing- & HR Manager
+45 76152522 jnie@flex1one.dk

Send til en kollega

0.063