23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED - EGR ventiler introduceres i Triscans brede sensorprogram

Triscan har endnu en gang udvidet det i forvejen bredt dækkende sensorprogram, så der nu også indgår mere end 190 referencer inden for fabriksnye EGR ventiler i OE kvalitet i programmet.

EGR ventilerne er at finde i TriWeb fra medio september og i TecDoc fra 1. oktober. Markedets mest omfattende program i sensorer giver øget salg og indtjening, med mindre lagerbinding og reduceret manpower til programvedligeholdelse og indkøb.

EGR ventilen er en afgørende del af det system i motoren, der skal sikre, at bilens NOx forurening reduceres. EGR ventilen fungerer ved at sende en del af bilens udstødningsgas retur til forbrændingskamrene, hvilket sænker forbrændingstemperaturen markant og dermed reducerer mængden af de skadelige NOx-gasser i bilens udstødningsgas.

Systemopbygning og funktion
De første EGR ventiler var simple anordninger, der ledte udstødningsgassen tilbage ind i indsugningen så snart motoren kørte. Disse tidlige ventiler resulterede dog i flere udfordringer, herunder tændingsproblemer, dårlig brændstoføkonomi, ujævn tomgang og svækket ydeevne. Bilproducenter re-designede derfor EGR ventilen til at være vakuum-styret og udnyttede manifoldens vakuum til at holde ventilen lukket, når motoren startede og åbne ventilen, når motoren opnåede en vis temperatur. Herved opnåede man en reduceret effekt på foru­reningen under næsten alle kørselsforhold, dog mest markant ved dellast.

Siden hen er der udover de vakuum-styrede EGR ventiler også blevet udviklet elektrisk styrede EGR ventiler. Disse ventiler udfører den samme funktion som de vakuum styrede ventiler, men er i stedet elektronisk styret af motorstyreboksen. 

Triscans program af EGR ventiler indeholder både vakuum- og elektronisk styrede ventiler.

OE kvalitet og funktionstest
Triscans produktion af EGR-ventiler er underlagt automobilindustriens strenge kvalitetssikringsstandard TS 16949, og der udføres endvidere 100% funktionstest.

Hvis du vil læse mere om vores EGR ventiler, så kan du downloade mere info på vores hjemmeside - klik her for at læse mere.

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27755968
P nummer: 1010589874

Send til en kollega

0.046