23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu har de Tekniske Skoler også fået øjnene op for Manatec 3D udmålerne

Salget af Manatec udmålere går over al forventning.

Det varer ikke længe før udmåler nummer 20 vil blive solgt til en kvalitets og prisbevidst kunde.
Og Vi har egentlig kun været igang et år. Godt nok blev de 2 første solgt og leveret for 2 år siden, men det første år gik med at teste udstyret, for stabilitet og kvalitet. Og efter det første år var jeg overbevist. Manatec er fuld på højde med de dyreste "mærkevare" udmålere. Ikke at Manatec ikke er en mærkevare, navnet er bare endnu ikke så kendt i Europa, ENDNU, men det kommer...



Et rigtigt godt sted at have sit udstyr stående, det er de tekniske skoler.


Her kommer næste generation af kunder jo. Aarhus Tech var den første skole som fik leveret en Manatec Fox Autoboom. Da de har 3 sax lifte som er specielt designet til udmåling af styretøj, så var det vigtigt at udmåleren kunne bruges på alle liftene. Derfor er udmåleren blevet monteret på en Trolley med 4 drej- og låsbare hjul.

Nummer to udmåler er lige blevet leveret til Celf på Lolland Falster. Den skal kun bruges på en lift, så den blev fastmonteret. Denne udmåler er leveret af Autek, men salget er foregået i et samarbejde mellem B. A. Maskinservice ApS og Autek.

Dagen efter vi i fællesskab havde opstillet udmåleren hos Celf, besøgte Jacob fra Autek endnu en teknisk skole på Sjælland, OG FIK EN ORDRE ;O)

Vi har jo som bekendt et samarbejde omkring Manatec udmålerne, så de har Sjælland og jeg selv tager mig af Jylland og Fyn. Det har vist sig at være en rigtig god ide at være 2 omkring samme agentur. Det giver kunderne en meget stor sikkerhed, da der er 2 forhandlere at trække på. Det giver jo også fordele når der købes ind og skal bestilles transport mv. De besparelser som vi kan opnå ved det, det kommer kunderne til gode i form af konkurrencedygtige priser. Det er kun "Kineser maskinerne" som kan matche vores priser, og vi er ikke i tvivl om hvad der er det bedste valg.

Står du og skal have styretøjsudmåling inden for nærmeste fremtid, så bør du overveje en Manatec. Har du pladsen foran liften, og opfylder din lift kravene, så bør du vælge en 3D udmåler. Og hvorfor ??

Jo, du slipper helt for problemer med spoilere, sænkede biler hvor sensorene ikke kan se på tværs under bilen. En anden meget vigtig ting, flere og flere biler må ikke løftes under udmåling, b.la Opel Insignia, men der er også andre, og der kommer flere til. Og endnu en gevinst er at det tager kun ca. 5 minutter at lave en udmåling. Vedligeholdelses omkostningerne er også lavere, da der ikke er noget dyr elektronik ude ved hjulene, kun en passiv måleplade (TARGET).

Er du bosat i Jylland eller på Fyn, så kontakt B. A. Maskinservice Aps på +45 279483333

Og er du fra Sjælland, så kontakter du Jacob fra Autek på +45 2197 9713 +45 2543 6751
eller Rolf på +45 2543 6752

Du vil ikke blive skuffet....

B.A.Maskinservice ApS
Brørupvej 74
8732 Hovedgård
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829385
P nummer: 1019302624

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078