23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En dyr fornøjelse!

Forkerte løft kan give sygefravær, og dermed kan uhensigtsmæssige arbejdsgange blive en dyr ”fornøjelse”. Læs den gratis guide til brug ved arbejdet med hjul på værkstedet.

Håndtering af hjul = tunge løft
Enhver, der har arbejdet med håndtering af hjul på et værksted ved, at det er lig med hårdt arbejde og tunge løft. De tunge løft kan koste sygemeldinger, nedsat arbejdshastighed, nedslidning og - i værste fald – deciderede arbejdsskader.

Forbedret ergonomi er ren logik
Hos FLEX1ONE har man mange produkter fokus på netop at optimere ergonomien i arbejdet med dæk og hjul. Bl.a. udvikles konstant nye ergonomiske produkter under brandet AHCON.

Og hos FLEX1ONE er det ren logik, at man på værkstederne landet over skåner kroppen mest muligt i sit arbejde. En mekaniker med ondt i ryggen kan koste værkstedet dyrt – og derfor bliver det ergonomiske fokus også mere fremtrædende på dæk- og autoværksteder.

Gratis guide til bedre løft
Industriens Arbejdsmiljøråd har netop lanceret en guide for at få fjernet nogle af de dårlige arbejdsstillinger på værkstederne. Guiden indeholder således instruktioner i god og hensigtsmæssig arbejds- og løfteteknik ved håndtering af hjul på værkstedet.

I guiden anvendes produkter, som i en del år har været en del af sortimentet hos FLEX1ONE – nemlig den populære Wheel Trolley og de to løftere fra HOVMAND, W-LIFT og W-MOUNT. Klik på produktnavnene for at læse mere om produkterne.

Se hele guiden fra Industriens Arbejdsmiljøråd lige HER, og kontakt FLEX1ONES salgskontor på 76 15 25 00, hvis du ønsker et tilbud på ergonomiske løftere eller Wheel Trolleys.

God fornøjelse med at passe godt på rygge, skuldre og knæ derude!

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

JN
Jannie Nielsen
Marketing- & HR Manager
+45 76152522 jnie@flex1one.dk

Send til en kollega

0.047