23948sdkhjf
Del siden
Annonce

B.A.Maskinsrvice ApS har indledt samarbejde med Autek ApS

For at sikre den bedst mulige service og sikkerhed for de kunder som vælger at investere i Manatecs produkter, så har B.A.Maskinservice ApS indgået et samarbejde med Sjællandske Autek ApS. Autek ApS har stor erfaring i værksteds udstyr.

Dette har været undervejs i et stykke tid, men det var vigtigt at få det rigtige setup. B.A.Maskinservice ApS har solgt Manatec i halvandet år nu, og har efterhånden rigtig stor succes med det. Men det har været en udfordring også at "servicere" de sjællandske kunder. Derfor har vi indgået dette samarbejde, som går ud på at købe ind sammen, for på den måde at holde udgifterne nede. Lave udgifter er lig med bedre priser på produkterne.
Autek ApS tager sig af de Sjællandske kunder med hensyn til Salg & Service, og så tager B. A. Maskinservice ApS sig af Jylland og Fyn.
Dette giver også kunderne en unik sikkerhed for at de til enhver tid kan få serviceret deres apparat. Vi er 2 selvstændige firmaer som både har apparater og reservedele på lager, og vi har et rigtigt godt samarbejde. Vi er IKKE konkurenter, nej vi er kollegaer.
Vi har for kort tid siden haft besøg fra Manatec, hvor de sidste detaljer kom på plads, og nu er det bare fremad.
Jacob Poulsen og Rolf Møller som sammen ejer Autek ApS fortsætter med Optoplus apparaterne, med manglede 3D udmåling i deres program, og det er her at Manatec Fox 3D udmålerne kommer ind i billedet. Manatec producere meget andet end styretøjs udmåling, og vi er i gang med at teste deres afbalancerings apparater. Hvis de er lige så så gode som vi tror og forventer de er, så vil de snart være at finde i vores produkt program.
Vi har netop sammen opstillet en Manatec Fox 3D udmåler hos First Stop i Køge. Her fik Jacob og Rolf så en grundig indføring i opstilling af udstyret, installation og opsætning af softwaret, og ikke mindst kalibrering og brug af udstyret. Men vi vil naturligvis hjælpe hinanden fremover, da vi sammen er det bedste valg for dig som kunde når du skal investere i en 3D udmåler.
Vi er ikke bare skarpe på priserne, men også på den efterfølgende og vigtige service.
Prøv os, du vil ikke fortryde det.



Kontakt info på Autek ApS:

Autek ApS
Industrivænget 4B
3320 Skævinge
Mail: autek@autek.dk
Tlf: +45 2543 6750.

Kontakt info på B. A. Maskinservice Aps:

B. A. Maskinservice Aps
Brørupvej 74
8732 Hovedgård
Mail: bamaskinservice@gmail.com
Tlf: +45 2794 8333

B.A.Maskinservice ApS
Brørupvej 74
8732 Hovedgård
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829385
P nummer: 1019302624

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063