23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en glad Manatec kunde

Et værksted i Næstved har netop valgt en Manatec CCD udmåler. Valget stod mellem at købe en af de "kendte fabrikater's" low end modeller eller en Manatec R Pac 8 sensor.

Manatec'en blev leveret med en kraftig danskbygget PC, en stor fladskærm, farve laser printer, trådløs internet opkobling, rat waterpas og en digital vinkelmåler til korrekt udmåling af Mercedes.
Kvalitets opspændinger med gribearme som griber i dækket uden at ridse fælgene. Og de tager helt op til 24".

Ved at vælge en Manatec fik kunden bare så meget mere for pengene, da " de kendte fabrikater" typisk leveres med en meget skrabet PC, måske med en udenlandsk Windows version, lille monitor og en billig blækprinter. Og så er softwaret også typisk i en "skrabet version" hvor vigtige informationer og andet er "pillet ud"....

Og så koster det kun 2.500,- af købe en ny database, hvor prisen ellers typisk er på næsten 5.000,- og vel at mærke for den samme bildatabase, nemlig Autodata Europæiske bildata.

Skal du også snart investere i en styretøjs udmåler, så overvej en Manatec fra B. A. Maskinservice ApS.

CCD Udmåleren koster kun 56.000,- og den fuldautomatiske 3D Fox udmåler kun 76.800,- til 86.500,- alt efter hvilken lift den skal udmåle på.

Når kvalitet ikke behøver at koste "en bondegård"

B.A.Maskinservice ApS
Brørupvej 74
8732 Hovedgård
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829385
P nummer: 1019302624

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047